Vacature Penningmeester

Penningmeester in Leiden

Diaconaal centrum De Bakkerij - Leiden

De Paasbrodenactie nu jaarlijks

25 maart 2024

Sinds dit jaar is de Paasbrodenactie van De Bakkerij een jaarlijks terugkerende actie! Deze actie kent al een lange traditie sinds de opening van het diaconaal centrum in zijn huidige vorm.

De Bakkerij ontleent niet voor niets haar naam aan de oude Armenbakkerij die eeuwenlang brood bakte voor Leidse gezinnen, die in zware economische tijden maar moeilijk de eindjes aan elkaar konden knopen. De heerlijk geurende en goed gevulde broden zijn ook dit jaar weer gebakken door bakkerij van Maanen. Ze werden verkocht voor € 7,50 per stuk (winkelprijs 8,50) en hiervan kwam € 2,75 ten goede aan ons diaconaal centrum.

Met de bestelling van één of meerdere Paasbroden, zorgden ook dit jaar weer heel wat enthousiaste bestellers voor een feestelijke aanvulling op hun eigen ontbijttafel en gaven ze meteen ook het werk van De Bakkerij een welkom steuntje in de rug.

Hartelijk Dank!

Dit jaar zijn er maar liefst 525 Paasbroden besteld, waarvoor onze hartelijke dank! Twee uitschieters willen we vermelden: De Verbinding met 99 broden en de protestantse gemeente Noordwijk met 89 broden! We willen ook alle mensen bedanken, o.a. vanuit wijkgemeenten, parochiekernen en spontane vrijwilligers van De Bakkerij, die zich hebben ingespannen om de Paasbrodenactie tot een goed einde te brengen.

  • Oma gaat op Stap naar de Keukenhof

    16 mei 2024

  • M25 met AZC naar ARTIS!

  • 21 maart 2024

Uitgelicht

Nieuwsbrief

Ontvang meerdere keren per jaar de nieuwsbrief van De Bakkerij.

Diaconaal centrum De Bakkerij
Oude Rijn 44 b
2312 HG Leiden
tel:
e-mail: info[at]debakkerijleiden[dot]nlFunctie:penningmeester
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Diaconaal Centrum De Bakkerij via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. Penningmeester Diaconaal Centrum De Bakkerij 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures