Vacature Polikliniekassistent/Medisch Secretaresse

Polikliniekassistent/Medisch Secretaresse in Leiderdorp

Alrijne Zorggroep

Polikliniekassistent/medisch secretaresse voor de polikliniek Interne Geneeskunde

 • Ziekenhuis
 • Leiderdorp, Leiden, Alphen aan den Rijn
 • MBO
 • 24
Polikliniekassistent/medisch secretaresse voor de polikliniek Interne Geneeskunde

Je hebt nog 15 dag(en) om te solliciteren

Wij zijn op zoek naar:

Polikliniekassistent/medisch secretaresse voor de polikliniek Interne Geneeskunde

Een creatieve en flexibele baan waarbij je de mogelijkheid krijgt je binnen je aandachtsgebieden verder te ontwikkelen. Een baan waarbij je er samen met je collega's voor zorgt dat het zorgproces voor de patiënten op de polikliniek zo optimaal mogelijk verloopt. Word jij hier enthousiast van? Solliciteer dan snel voor deze functie waarbij je terechtkomt in een enthousiast secretarieel team waar kwalitatieve en klantgerichte zorg op een staat.

Dit zegt je collega

'Een werkdag op de polikliniek is nooit saai. Er is sprake van een groot en gezellig team waarin diverse specialismen samenkomen. Geen dag is hetzelfde en de afwisseling qua werkzaamheden en locaties maakt het voor mij een hele leuke en uitdagende functie. Ik werk hier al bijna vijf jaar en nog steeds ga ik elke dag fluitend op mijn fiets naar werk, tenzij het regent :).

''

- Myl è ne Stikvoort, polikliniekassistent/medisch secretaresse

Wat zijn je belangrijkste taken?

 • Je bereidt de poliklinische spreekuren voor. Ook begeleid je deze en handel je deze af;
 • Je ontvangt, informeert en begeleidt patiënten en staat hen (telefonisch) te woord;
 • Je verzorgt de correspondentie, plant afspraken in en houdt je bezig met het agendabeheer en het vastleggen van patiëntgegevens in het ziekenhuisinformatiesysteem;
 • Je beheert de spreekuurroosters van specialisten/verpleegkundigen en je werkt vanuit verschillende applicaties.

Wat bieden we jou?

Bij Alrijne zorgen we goed voor mensen; patiënt, bewoner en medewerker. Jouw toekomst staat bij ons centraal. Je mag rekenen op een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden waaronder:

 • Een salaris van maximaal € 3.440 (FWG 35) op fulltime basis;
 • Een jaarcontract met een proefperiode van een maand. De intentie is om dit contract na een jaar om te zetten in een vast contract;
 • Een vakantietoeslag van 8,33 % en een eindejaarsuitkering van 8,33 %;
 • De mogelijkheid en tijd je binnen je aandachtsgebieden te ontwikkelen;
 • Verschillende kansen en mogelijkheden binnen de PVE Interne Mens;
 • Een speciale fiscale regeling om met veel voordeel producten aan te schaffen. Bijvoorbeeld een fiets, smartphone of cadeaubonnen voor Bol.com en Coolblue;
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden . We hebben een uitgebreide, gunstige opleidingsregeling. Trainingen kun je volgen wanneer je maar wilt via GoodHabitz .

Als polikliniekassistent/medisch secretaresse ga je werken in een enthousiast secretarieel team met diverse achtergronden en werkervaringen, bestaande uit 16 medewerkers waaronder secretaresses, polikliniek- en doktersassistenten en een planner. Het team van medisch specialisten op de afdeling bestaat uit 20 internisten, arts-assistenten, chefs en het verpleegkundig diabetesteam (waarvan 2 in opleiding).

De medewerkers van de polikliniek Interne Geneeskunde werken roulerend op de drie locaties van Alrijne Ziekenhuis. Op de polikliniek hebben we oprechte aandacht voor elkaar: zo staan we altijd voor elkaar klaar en krijgen we de mogelijkheid ons verder te ontwikkelen. Ook wordt er veel waarde gehecht aan een goede werk-privébalans.

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over het diploma Medisch Secretaresse en/of hebt kennis van de medische technologie. Ook heb je bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je beschikt over een vlotte, accurate typevaardigheid en hebt ervaring met geautomatiseerde systemen;
 • Je hebt van nature een servicegerichte en klantvriendelijke instelling;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je bent flexibel inzetbaar. Dit betekent dat je, op termijn, ook inzetbaar bent op andere poliklinieken, zoals de polikliniek MDL en Longgeneeskunde.

Over Alrijne

Alrijne is een zorggroep die bestaat uit Alrijne Ziekenhuis (met locaties in Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn), verpleeghuis Leythenrode en verpleeghuis Oudshoorn. Bij Alrijne geloven we in oprechte aandacht. Oprechte aandacht voor alle patiënten en bewoners in onze ziekenhuizen en verpleeghuizen, zodat we elke dag betere zorg kunnen verlenen. En oprechte aandacht voor onze collega's, zodat we iedereen een gezonde, veilige en inspirerende werkomgeving kunnen bieden. Als één van de grootste werkgevers in onze regio is dat ons doel. Wij zorgen voor mensen die voor mensen zorgen.

Solliciteren?

Voorafgaand aan de indiensttreding vragen we je een VOG (=Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen.

Wil jij als polikliniekassistent/medisch secretaresse bijdragen aan zorg met oprechte aandacht? We maken graag kennis met je. Stuur ons je cv met een persoonlijk bericht erbij. Het liefst vóór 6 juni 2024 . 7 juni hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

De gesprekken vinden plaats in de week van 10 juni. Na een positief gesprek volgt een meeloopmoment om kennis te maken met de werkvloer.

Heb je in de tussentijd vragen over deze functie? Neem dan contact op met -Heemskerk, teamleider polikliniek Interne Geneeskunde: of .


Jouw werkgebied:

Organisatie ondersteunend

Wil je meer weten over de vacature/opleiding of wil je eerst kennismaken? Neem dan contact op met:Functie:polikliniekassistent medisch secretaresse
Startdatum:22-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3440 – 3440
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alrijne Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. Polikliniekassistent/Medisch Secretaresse Alrijne Zorggroep 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures