Vacature Project Officer Recruitment Proefpersonen

Project Officer Recruitment Proefpersonen in Leiden

Project Officer Recruitment Proefpersonen

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je direct invloed kunt uitoefenen op de vooruitgang van geneesmiddelenonderzoek? Als Project Officer Recruitment Proefpersonen bij het CHDR ben je verantwoordelijk voor het cruciale proces van werving en selectie van vrijwilligers voor onze onderzoeksprojecten. Jouw creativiteit en nauwkeurigheid komen tot uiting in het opstellen van wervingsteksten, het plannen van campagnes en het onderhouden van contact met potentiële proefpersonen. Ben jij klaar om je organisatorische vaardigheden en mensgerichte benadering in te zetten voor ons geneesmiddelenonderzoek?

Wie zijn wij?

Het Centre for Human Drug Research (CHDR) is een stichting die is gevestigd in het Leiden Bio Science Park. Sinds de oprichting in 1987 is het CHDR uitgegroeid tot een innovatief instituut op het gebied van klinische geneesmiddelontwikkeling. We doen hier jaarlijks tientallen onderzoeken bij gezonde proefpersonen en patiënten. We werken nauw samen met universitaire medische centra, grote ziekenhuizen en met wetenschappers over de hele wereld. Dit doen we met in totaal zo'n 300 vaste collega's. Ook werken er meer dan 100 studenten om ons te helpen en werkervaring op te doen.

Hoe ziet de functie eruit?

Je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van vrijwilligers voor een aantal medische onderzoeken. Dit ziet er als volgt uit:

  • Voorafgaand aan de werving schrijf je aan de hand van een protocol wervingsteksten voor de website, zet je online campagnes uit en stel je een mailing op om de juiste doelgroep te vinden;
  • Voor de selectie werk je samen met een call agents, je stelt telefonische vragenlijsten samen zodat zij telefonisch de juiste vragen kunnen stellen en staat paraat voor vragen van dit team;
  • Wanneer de werving is opgestart plan je afspraken in, houd je de voortgang van het onderzoek in de gaten en werk je planningen bij. Daarnaast onderhoud je nauw contact met de projectleiders en artsen van het onderzoek.
  • Nadat je voldoende ervaring hebt opgedaan met het wervingsproces zullen we je begeleiden in het opstarten en uitvoeren van projecten binnen en buiten het team.

Welke eigenschappen heb je nodig?

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol moet je goed het overzicht kunnen houden en gemakkelijk kunnen schakelen. Daarnaast heb je ook regelmatig telefonisch contact met de proefpersonen, dus het is belangrijk dat je goed contact kunt leggen met mensen van allerlei leeftijden en achtergronden. We vragen je mee te denken om proefpersonen te werven dus je creatieve ideeën en input zijn belangrijk. Omdat je met gevoelige data van mensen werkt is het een must om nauwkeurig te zijn en oog voor detail te hebben. Daarnaast is minimaal een mbo niveau 4 of hbo niveau vereist voor deze functie.

Wat bieden wij?

We beginnen met een uitgebreid inwerktraject waarbij we je meenemen in alle facetten van onze afdeling en het werk zodat je het CHDR, je collega's en de onderzoeken goed leert kennen. Daarna ga je snel zelfstandig aan de slag met je 'eigen' onderzoeken en blijven we je begeleiden en ontwikkelen in onze multidisciplinaire omgeving.

Voor deze functie bieden wij je een jaarcontract voor 32-40 uur in de week. De bijbehorende arbeidsvoorwaarden zijn:

  • Je bouwt een goed pensioen op bij pensioenfonds ABP;
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van minimaal 3.8% en maximaal 12%;
  • Het CHDR is goed bereikbaar want station Leiden Centraal ligt direct naast ons kantoor. Je OV-kosten worden tot 100% vergoed of je kunt voordelig een (elektrische) fiets aanschaffen;
  • Wanneer je voldoende ervaring en kennis hebt opgedaan in de functie is het mogelijk om door te groeien naar experienced project officer recruitment.

Daarnaast kom je te werken in een gezellig en hecht team. CHDR zorgt voor een plezierige werkomgeving door het organiseren van gezellige borrels, kerstdiners, BBQ-avonden en leuke uitstapjes zoals naar de Ardennen of wintersportvakanties.

Je kunt je CV en motivatie opsturen door op de groene knop 'Solliciteren' te klikken. Vervolgens zal iemand van het HR-team contact met je opnemen. Mocht je profiel passend zijn dan nodigen we je graag uit voor twee gespreksronden samen met een teamleider en collega's.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met , , via .Functie:project officer recruitment proefpersonen
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Centre for Human Drug Research (CHDR) via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. Project Officer Recruitment Proefpersonen Stichting Centre for Human Drug Research (CHDR) 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures