Vacature Psychiater Poli Volwassenen

Psychiater Poli Volwassenen in Voorhout

GGZ Rivierduinen

Psychiater poli volwassenen

Voorhout € 5.932 - € 10.172 per maand Polikliniek volwassenen 24-36 uur, psychiater

Vacature details Solliciteer

Kom werken als psychiater bij GGZ Rivierduinen bij de afdeling poli volwassenen in Voorhout. Jij komt werken in een team waarin veel ruimte voor eigen regie en zelfontplooiing is
In de rol van psychiater op de polikliniek volwassen ben jij regiebehandelaar en inhoudelijk deskundige. Op basis van je kennis, vaardigheden en ervaring weet je ook in de meest uitdagende gevallen een adequate behandeling te formuleren. Je kan en durft hiervoor als dat nodig is af te wijken van de standaard. Je geeft collega's waar nodig advies, staat open voor vragen en werkt samen in een team met psychiaters met veel ervaring. Samen zorg je er zodoende voor dat iedere cliënt de juiste behandeling krijgt.

Dit doe je door:


 • De diagnostisering van cliënten;
 • Behandeling van cliënten; Op basis van je kennis, vaardigheden en ervaring weet je ook in de meest uitdagende gevallen een adequate behandeling te formuleren;
 • Als regiebehandelaar betrokken zijn bij de behandelingen van de collega-behandelaren en adviseert hen waar nodig;
 • Samen met je collega's buig je je in de multi disciplinaire overleggen over de meest uitdagende casussen;
 • Inzetbaar te zijn voor diensten buiten kantoortijden.

Doordat onze cliënten een diverse populatie vormen, bieden wij verschillende soorten behandelingen aan (zowel individueel als in groepsverband). Wij zijn hierin continue op zoek om ons aanbod te verbeteren, te vergroten of te flexibiliseren. Heb jij als psychiater hier zelf ideeën over dan staan we er natuurlijk voor open alle mogelijkheden met je te bespreken.

Wie ben jij?

Om de functie van psychiater goed uit te voeren, ben je collegiaal. Je hecht waarde aan een leuk team en je hebt zin om samen iets moois neer te zetten. Daarnaast is het een pré als je ervaring hebt met persoonlijkheid problematiek/ Autisme en/of complex psychotrauma.


Waar ga je werken?

Op de polikliniek volwassenen krijg je te maken met een uniek en complex werkterrein. We bieden op onze generalistische poli behandeling aan cliënten met een breed scala aan (comorbide) psychiatrische problematiek.

Ons team bestaat uit verschillende hulpverleners: psychiaters, psychiatrisch verpleegkundige, basis-/gz psychologen, GGZ-agoog, verpleegkundig specialisten, arts-assistenten. Daarnaast zijn er ook een aantal opleidingsplekken voor diverse disciplines, waardoor er een veilig leerklimaat aanwezig is. Het uitgangspunt van het team is om door middel van onze behandelingen samen met de cliënt te werken aan de weg naar herstel en de cliënt de regie over zijn/haar leven te laten behouden. We zijn een betrokken team waar samenwerking centraal staat, de deur staat voor elkaar open en er is ruimte en enthousiasme om jouw kwaliteiten en interesses te ontwikkelen. We zijn behulpzaam en betrokken naar elkaar en hebben wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel staan.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 24 tot 36 uur (afhankelijk van je beschikbaarheid);
 • Een bruto maandsalaris tussen de €5.932,- en €10.172,- op basis van een 36-urige werkweek (AMS);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Een laptop en telefoon;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met , of stuur een mail naar .Functie:psychiater poli volwassenen
Startdatum:02-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leapfrog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Voorhout
 2. Psychiater Poli Volwassenen Leapfrog 02-12-2023

Bekijk ook andere vacatures