Vacature Recreatiemedewerker

Recreatiemedewerker in Alphen aan den Rijn

+31 (0)88 31 00 580

Contact

Beter uit Reizen

Over Beter Uit Vakantieparken

Menu

Je vakantie

Wat ga je doen als recreatiemedewerker op Vell Emporda

Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat ben jij met jouw team in de weer om mensen blij te maken. Of je nu in de ochtend als clown de kinderen ophaalt voor het Kinderfeest of dat je als soldaat verkleed bevelen roept naar de 16+ jongeren tijdens de bootcamp: jij hebt altijd energie en krijgt een kick van het organiseren van sport en spel. Je plant samen met je team de verantwoordelijkheden per activiteit, bereidt deze voor en voert deze uit. Daarbij sta je het éne moment voor een klein groepje kinderen van 4+ een Bijbelverhaal te vertellen en het andere moment spreek je 300 volwassenen toe bij het Beachvolleybal.
Ben jij sociaal, niet bang om voor een groep mensen te staan en kan jij goed omgaan met kids van 4 jaar, maar ook 14-jarige tieners? Dan zoeken we jou!

Voor vragen of meer informatie voor de functie op vakantiepark Vell Emporda mail naar via .

Veilig betalen

Beter Uit VakantieparkenFunctie:recreatiemedewerker
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Beter Uit vakantieparken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. Recreatiemedewerker Beter Uit vakantieparken 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures