Vacature Relatiebeheerder

Relatiebeheerder in Lisse

Relatiebeheerder (circa 32 uur/week) - , accountants & belastingadviseurs

Relatiebeheerder (circa 32 uur/week)

Hét accountants- en belastingadvieskantoor van Lisse heeft ambities, groeit en is volop in beweging. Bij hebben wij brede kennis van zaken, zowel werk als privé gerelateerd. Wij zetten de financiële uitdagingen van ondernemers centraal in onze dienstverlening. Bij elke dienst en bij elk advies, voor welke levens- en bedrijfssituatie dan ook, heeft naast de juiste kennis ook oog voor de mens. Nu, straks én voor later.

Ons kantoor kenmerkt zich door een informele, prettige werksfeer, zonder afbreuk te doen aan de zakelijke context. Zo gaan wij met elkaar om. Plezierig samenwerken met een voortdurend streven de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Werken bij voelt eigen en vertrouwd.

Ter versterking van ons team zoeken wij een:

Relatiebeheerder (minimaal circa 32 uur/week)

Je weet wat jouw klanten bezighoudt en waar hun uitdagingen liggen. Als relatiebeheerder adviseer je ondernemers en signaleer je waar mogelijk (fiscale) behoeftes. Je verricht samenstel- en reviewwerkzaamheden waarbij je rekening houdt met een haalbare planning en korte doorlooptijden. Idealiter ben je bekend in de regio waar de klanten van zich bevinden; de Duin- en Bollenstreek en Haarlemmermeer. Er ligt een mooie en een gevarieerde MKB-klantenportefeuille op jou te wachten. Hiervoor word je al snel het eerste aanspreekpunt.

Wie zoeken wij?
Als ambitieuze Relatiebeheerder kom je graag in contact met klanten en vind je het leuk om te sparren met collega's. Je bent nieuwsgierig van aard en iemand die het is toevertrouwd om complexe opdrachten op te pakken en zelfstandig uit te voeren. Je hebt minimaal hbo-werk en -denkniveau, minstens 4 jaar werkervaring in de accountancy en affiniteit met fiscale en financiële vraagstukken. Maar bovenal ben je geïnteresseerd in de mensen achter onze klanten.

Wat biedt ?
Woon je in deze regio? Dan werk je lekker dicht bij huis, met klanten waar je snel een band mee opbouwt. Wij hechten waarde aan een goede balans tussen werk en privé, met een passende beloning. Je krijgt een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid binnen een organisatie die staat voor professionaliteit, kwaliteit, betrokkenheid en loyaliteit.

Contact
Weet jij het zeker en vind je het een uitdaging om ons netwerk verder uit te bouwen? Of heb je eerst nog vragen? Bel of mail dan naar mr. Johan van Steijn RB FFP via of .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Referenties

    Hebru Tuinaanleg "Wij maken gebruik van alle verschillende disciplines. Toch hebben we één aanspreekpunt en dat bevalt ons prima.

    "

Mijn

Via ons klantenportaal kunt u onder andere stukken inzien, stukken accorderen en heeft u direct toegang tot uw 'Mijn Salarisadministratie'.Functie:relatiebeheerder
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kromhout Accountants via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. Relatiebeheerder Kromhout Accountants 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures