Vacature Schoonmaak Medewerker

Schoonmaak Medewerker in Voorhout

Schoonmaak medewerker Voorhout

Wil jij aan de slag bij Stichting Marente aan de Rijnsburgerweg in Voorhout? Afhankelijk van je beschikbaarheid kun je tussen de 30-35 uur per week aan de slag. Hier ben je met een klein en hecht team verantwoordelijk voor de schoonmaak van de cliëntenkamers, het sanitair en de algemene ruimtes. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 - 14:00. Eens per maand ben je doordeweeks een dag vrij en werk je een weekenddienst. Hier krijg je natuurlijk een vette toeslag voor van 50% boven op je uurloon.

Reageren?

Lijkt een afwisselende baan in de schoonmaak je leuk?

Naam Duygulu E-mail

Delen

Uren: 30 - 35 uur per week
Plaats: LEIDEN 22-5-2024 00:00:00

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De Schoonmaak medewerker Voorhout die we zoeken is verantwoordelijk voor:

  • Algemene schoonmaak werkzaamheden in een zorginstelling.

Wat vragen wij van jou?

Ervaring als schoonmaker hoef je niet te hebben, we leren het je graag; Je hebt een dienstverlenende houding en een representatieve uitstraling; Jouw kennis van de Nederlandse taal is voldoende; Je vindt het leuk om zelfstandig of in teamverband te werken en je ziet werk liggen.

Wat hebben wij te bieden?

Een uurloon tussen de €13,42 - €14,78 per uur, afhankelijk van je kennis en ervaring; Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024; Zekerheid met een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt dit verlengd; 26 vakantiedagen, een extra vrije dag op je verjaardag en 8% vakantiegeld; Eindejaarsuitkering van 5%, als je langer dan 6 maanden bij ons werkt; Opleidingen om je te ontwikkelen in je vakgebied; De nieuwste materialen en middelen in de professionele schoonmaak; Een goede pensioenregeling; Korting op verschillende zorgverzekeringen.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie dan kan je hiervoor contact opnemen met Duygulu, .
Solliciteren kan tot en met vrijdag 21 juni 2024

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bij Asito werken we elke dag aan een betere leefomgeving.

Functie:medewerker schoonmaak
Startdatum:22-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:30 – 35

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Asito via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. Schoonmaak Medewerker Asito 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures