Vacature Specialist

Specialist in Katwijk Zh

De specialist in kozijnen en dakkapellen in Katwijk

De specialist in kozijnen en dakkapellen is DW Kozijnen in Katwijk. Met jarenlange ervaring in zowel productie als installatie, bieden wij maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw wensen en de stijl van uw woning. Elk project wordt met uiterste precisie en zorg uitgevoerd door onze specialisten, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.

Wat bieden wij u als specialist in kozijnen en dakkapellen?

  • Kwaliteit, van het product én van onze mensen
  • Een vriendelijke, persoonlijke behandeling
  • Proces van a tot z in eigen hand

Van productie tot plaatsing

Al twintig jaar uw kunststofkozijnenspecialist

Onze kunststof kozijnen zijn kwalitatief hoogwaardige producten en worden mooi oud. Wij maken ze als specialist in kozijnen in onze eigen fabriek , voorzien ze van extra staalversteviging en ze gaan járen mee. Daarnaast zijn we ook een specialist in dakkapellen. Laat uw kunststofdakkapel plaatsen op uw woning voor extra lichtinval en meer ruimte. Onze mensen doen graag net dat stapje extra. Persoonlijke hulp en advies over de beste oplossingen, daar staan wij voor.

Gratis meten op locatie

Wij komen graag bij u langs, kosteloos!

Kunt u lastig van huis weg, maar wilt u toch in het echt met een adviseur in gesprek? We komen als specialist in kozijnen en dakkapellen ook bij u langs om een offerte op te stellen op basis van uw wensen. Neem contact op met onze verkoopafdeling om een afspraak te maken.

Offerte op maat

Taanderstraat 18
2222 BE Katwijk

Naar offerteformulier

Komt u langs?

Als specialist in kozijnen en dakkapellen zetten we ons in om elke klant te voorzien van de beste producten en service. Met ons deskundig advies, vakmanschap en aandacht voor detail, streven wij ernaar uw wooncomfort te verhogen en de waarde van uw huis te verhogen. Kom langs en bekijk diverse opstellingen van onze dakkapellen en kozijnen in onze showroom . Bepaal uw route via de kaart hiernaast. Graag tot snel!

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 8.30 - 17.00 uur

Vrijdag: 8.30 - 16.00 uur.

In verband met lunchpauze zijn wij tussen 12.30 en 13.30 niet bereikbaar.

Eerder gerealiseerde klussen

Ons werk

Over ons

Klanten moeten persoonlijk geholpen en beter geadviseerd worden. Met deze gedachte ontstond DW Kozijnen. Specialist in kozijnen en dakkapellen van alleen de hoogste kwaliteit, met een persoonlijke touch. Daar staan wij voor!

Contact

DW Kozijnen
Taanderstraat 18
2222 BE Katwijk

Tel:
E-mail:Functie:specialist
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DW Kozijnen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. Specialist DW Kozijnen 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures