Vacature Stage Communicatie - Mentor Medical Systems (HBO, WO)

Stage Communicatie - Mentor Medical Systems (HBO, WO) in Leiden

Functieomschrijving

Wij bieden een stageplek binnen een internationale, snelgroeiende en diverse organisatie. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en creatieve ideeën, daar worden wij namelijk ook enthousiast van!

Je werkt samen met gedreven collega’s die openstaan voor een praatje en je altijd willen helpen wanneer dat nodig is. Naast het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, biedt deze stage ook de kans om een kijkje te nemen binnen een corporate organisatie, onderdeel van Johnson & Johnson.

wat bieden wij jou
 • € 650 stagevergoeding (op basis van 40 uur)
 • Een takenpakket gebaseerd op jouw en onze wensen
 • Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • Flexwerken vanuit ons kantoor in Leiden
wie ben jij

Wij zoeken een HBO of WO communicatiestudent, die energie krijgt van brainstormen, nieuwe ideeën bedenken en samenwerken met leuke collega’s. De ideeën die je bedenkt mag je vaak ook gaan implementeren. Tevens verwachten we dat je zowel een teamspeler als zelfstandige werker bent.

Het is een pré als je al eerdere stage- of werkervaring hebt, maar we kunnen je ook de kneepjes van het vak leren. Omdat we een internationale organisatie zijn, is het noodzakelijk dat je zowel Nederlands als Engels goed beheerst. Het is fijn als je al ervaring hebt met Canva en goed om kan gaan met Word, Powerpoint, Teams en Outlook.

 • Je bent 3-6 maanden beschikbaar vanaf september 2024 (eerder starten mag ook in overleg);
 • Tijdens jouw stage mag je tijd vrijmaken om aan een opdracht vanuit je opleiding te werken;
 • Mogelijkheid tot hybride werken (3 dagen onsite in Leiden en 2 dagen vanuit huis);
 • We staan open voor een afstudeerstage.
wat ga je doen

Wij hebben verschillende opdrachten waar je mee aan de slag kan. Je verantwoordelijkheden zullen op basis van jouw interesses bestaan uit de volgende opdrachten.

 • Het verbeteren van de communicatiestromen en -middelen naar alle medewerkers;
 • Bijdragen aan het verder uitrollen van onze communicatiestrategie op de interne communicatieplatforms van Mentor (Yammer, Email, Nieuwsbrief etcetera);
 • Helpen bij het organiseren van verschillende meetings voor onze medewerkers, zoals de Question Hour, Townhall en People Leader Dialogue;
 • Op basis van je interesses kan je meedenken en werken met verschillende teams. Denk hierbij aan het Diversiteit & Inclusie team of het Sustainability team;
 • Het vormgeven van visuele communicatieuitingen voor communicatie naar medewerkers, zoals posters, flyers en video’s;
 • Om jouw werk goed te kunnen uitvoeren, ontvang je een werklaptop van ons.
waar ga je werken

Mentor Medical Systems is een fabrikant en leverancier van borstimplantaten en is onderdeel van de internationale Johnson & Johnson groep. De vestiging in Leiden ontwikkelt en produceert hoogwaardige implantaten die overal ter wereld hun toepassing vinden in de plastische chirurgie.

Tijdens je stage werk je zelfstandig. Je wordt begeleid door Communication & Events Coordinator, Julia ten Dam.

sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Voldoe je aan het profiel en denk jij deze stageplek met veel enthousiasme te kunnen vervullen? Dan nodigen we je graag uit te reageren! Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:medewerker communicatie
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:650 – 650
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via jnj@nl.randstad.com of Wendy van der Hoorn. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. Stage Communicatie – Mentor Medical Systems (HBO, WO) Randstad 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures