Vacature Technische terrein- en gebouwbeheerder

Technische terrein- en gebouwbeheerder in Valkenburg Zh

Functieomschrijving

Ben jij een organisatietalent met een passie voor vastgoed en duurzaamheid? Heb je een scherp oog voor detail en ben je goed in samenwerken? Dan is deze functie als Adviseur Bedrijfsvoering bij het Rijksvastgoedbedrijf iets voor jou! Sluit je aan bij ons professionele team en werk mee aan de ontwikkeling en het beheer van bijzondere projecten zoals de transformatie van voormalig Vliegkamp Valkenburg.

Wat bieden wij jou
  • Salaris tussen €3165 en €4440 obv 36 uur
  • 36 uur per week
  • Opdracht voor 6 maanden met kans op verlenging
  • Werklocatie in Valkenburg
  • Werken bij Rijksvastgoedbedrijf
  • Volledige OV vergoeding
Wie ben jij

Jij bent een enthousiaste en gedreven professional met ervaring in bedrijfsvoering of vastgoedmanagement. Je hebt een hbo- of wo-diploma, bij voorkeur in een relevante richting zoals bedrijfskunde of vastgoed. Je bent communicatief sterk, kunt goed plannen en organiseren, en je houdt van een dynamische werkomgeving. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal. Bovendien heb je affiniteit met duurzaamheid en maatschappelijke ontwikkelingen.

Wat ga je doen

Als Adviseur Bedrijfsvoering ben je verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van de bedrijfsvoering binnen ons vastgoedportfolio. Je taken omvatten onder andere:

- Het opstellen en bewaken van meerjaren onderhoudsplannen.

- Zorgen dat beheersystemen actueel en correct zijn.

- Coördineren van dagelijks beheer- en onderhoudstaken.

- Adviseren bij technische vragen rondom verhuur en gebruik van vastgoed.

- Aansturen van leveranciers en aannemers.

- Samenwerken met verschillende disciplines binnen ons projectteam.

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij het Rijksvastgoedbedrijf, de grootste vastgoedbeheerder van Nederland. Wij beheren en ontwikkelen een diverse portefeuille, waaronder rechtbanken, kazernes, musea en monumenten. Voor het project op het voormalig Vliegkamp Valkenburg werk je mee aan de transformatie naar een duurzame woonlocatie. Hierin spelen samenwerking, innovatie en duurzaamheid een grote rol. Ons kantoor bevindt zich op een centrale locatie en biedt een inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Sollicitatie

Zie jij jezelf al werken aan dit uitdagende en afwisselende project? Solliciteer dan nu en word onderdeel van ons team!

Let op: zonder motivatiebrief kunnen wij jouw sollicitatie niet in behandeling nemen.

Solliciteren kan tot 31 mei 12:00 uur.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:adviseur bedrijfsvoering
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4440 – 4440
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via ifar@tempo-team.nl of 070 313 0792. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. Technische terrein- en gebouwbeheerder Tempo-Team 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures