Vacature Timmerman

Timmerman in Lisse

Onderhoud & Renovatie

Timmerman

Mutatie- en dagelijks onderhoud

Timmerman

Nieuwbouw/groot onderhoud


De leukste redenen om bij ons te werken.

Waarom bij ons werken?

De leukste redenen om voor Horsman & co te komen werken:

  • Je komt in een gezellig team;
  • Je werkt mee aan de mooiste bouwprojecten in de regio;
  • Wij organiseren regelmatig leuke activiteiten met de collega's;
  • Je krijgt een marktconform salaris;
  • Wij bieden mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen.

Werken bij
Bouwgroep Horsman & co

Bouwgroep Horsman & Co is van oorsprong een familiebedrijf en dat DNA zit er nog steeds in. Met ons team bouwen wij dagelijks aan nieuwbouwprojecten, ontwikkelingen, renovaties en onderhoudsprojecten. Onze focus ligt voornamelijk op de zakelijke markt.

Onder het motto 'Alles voor elkaar' zorgen wij voor kwaliteit, diversiteit in werkzaamheden en gezelligheid in alles wat we doen. Dat betekent korte lijnen, een informele sfeer en natuurlijk het handen-uit-de-mouwen principe. We hebben bij Horsman een platte organisatie met gelijkwaardigheid en besteden veel aandacht aan gezellige activiteiten. Ons Praathuis met bar leent zich hier uitstekend voor.

Wij werken volgens het Horsman-DNA: Eigenzinnig, Samen, Gewoon, doen, Gezond & Plezier. Eigenzinnigheid betekent dat iedereen zichzelf mag zijn; of dat nu ingetogen of luidruchtig is. Deze eigenzinnigheid verbindt ons en zorgt dat wij samen het beste voor elkaar willen. Wij willen geen woorden, maar daden zien en dit zorgt dat we elke dag een beetje beter worden. Hierbij is een gezonde geest in een gezond lichaam heel belangrijk en daar besteden we genoeg aandacht aan. Je krijgt bij Horsman het vertrouwen en de vrijheid om jouw werkzaamheden op te pakken. Daardoor kun je jezelf goed ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aangaan.

Hoofdkantoor

gevestigd in Lisse

80 medewerkers

waarvan 52 uitvoerend

Gemiddelde leeftijd

44 jaar


Kom bij ons werken!

Reageer direct op de vacature!Functie:timmerman
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Horsman & Co. Lisse via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Voorhout
  2. Timmerman Horsman & Co. Lisse 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures