Vacature Vakmanschap

Vakmanschap in Leiden

Opleidingen

Opleiding volgen? Kijk hier voor de mogelijkheden

Op zoek naar een stageplek? Ontdek wat er kan.

Bij- en nascholing

Een leven lang leren. Dat maakt van jou als zorgprofessional een duurzaam inzetbaar talent. Die ruimte om je te kunnen blijven ontwikkelen, geven we je graag. We verzorgen daarom cursussen en trainingen. Zo kun je leren op het moment dat dit het beste in jouw leven past.

Ons aanbod varieert, van een vakinhoudelijke training tot een workshop over vaardigheden die handig zijn in je dagelijkse werk.

Bibliotheek

Hoor je bij GGZ Rivierduinen omdat je bij ons werkt, een opleiding volgt, stageloopt of onderzoek doet? Dan is alle kennis in de GGZ Rivierduinen bibliotheek toegankelijk voor jou. Op locatie Rijnveste in Leiden of als internationale digitale databank.

 • Ontwikkelen

  Groeien in ambitie, kennis en vakmanschap

 • Samen

  Samenwerken in multidisciplinaire teams

 • Ruimte

  Laat je werk passen bij wie je bent

Wetenschappelijk onderzoek

GGZ Rivierduinen hecht veel belang aan vernieuwingen op het gebied van behandelingen en doet waar mogelijk mee aan wetenschappelijk onderzoek.

Wetenschappelijk onderzoek helpt ons onze diagnostiek en behandeling verder te ontwikkelen. Dit komt de kwaliteit van de zorg ten goede. Op het gebied van wetenschappelijk onderzoek onderhoudt GGZ Rivierduinen nauwe contacten met een aantal academische ziekenhuizen en de Stichting TOPGGz.

TOPGGz is zeer gespecialiseerde patiëntenzorg (topklinisch en topreferent) in combinatie met wetenschappelijk onderzoek, innovatieve behandelingen en kennisverspreiding. GGZ Rivierduinen Eetstoornissen Ursulai s TOPGGz erkend.

Onderzoeklijnen

GGZ Rivierduinen is betrokken bij een groot aantal wetenschappelijke onderzoeken. Deze zijn ingericht volgens vier onderzoekslijnen:

Stemmings-, Angst- en Somatoforme stoornissen (SAS)

Functie:vakmanschap
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GGZ Rivierduinen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. Vakmanschap GGZ Rivierduinen 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures