Vacature Veldinterviewer voor het CBS in Leiden

Veldinterviewer voor het CBS in Leiden in Leiden

Altijd al willen weten hoe anderen leven, wonen en werken? Ben je nieuwsgierig? Vind je het leuk om even in het leven van een ander te kijken en aan de hand van vaste vragen huis aan huis vragen te stellen over het leven in Nederland? Dat kan als enquêteur bij het CBS. Hoe ga je te werk? Je krijgt elke maand een lijst met adressen die je gaat bezoeken. Deze adressen liggen verspreid over je eigen werkgebied. Je bent vrij om zelf je planning voor de bezoeken te maken. Zo maak je de meest efficiënte rij route. Je werkt overdag, maar ook in de avonduren of het weekend. Dat hangt af van de afspraken. Al met al maak je flink wat kilometers. Omdat de afspraken niet altijd op elkaar aansluiten kun je dit werk ook ideaal combineren met een andere job of studie.

Wij bieden:

Ben jij een mensenmens en wil je deel uitmaken van een gepassioneerd team? Dan is deze functie als Veldinterviewer bij CBS in Leiden iets voor jou. • Je werkt gemiddeld tussen 16 en 24 uur per week, afhankelijk van het aantal te bezoeken adressen in jouw gebied. • Salaris tussen de €15,83 en €19,53 bruto per uur, plus toeslagen die vergelijkbaar zijn met ca. 8% vakantietoeslag en 8% eindejaarsuitkering. • Een onregelmatigheidstoeslag van 5% over alle uren. • Ruime kilometervergoeding (€0,37 per km, deels bruto).

Wij vragen:

Je komt graag over de vloer bij mensen met uiteenlopende achtergronden. Daarom heb je goede contactuele eigenschappen. Natuurlijk ben je flexibel en kun je je makkelijk aanpassen aan je gesprekspartner. Kinderen en huisdieren zijn geen probleem voor je. Je werkt secuur en bent gewend om een zorgvuldige administratie bij te houden. Je werkt als interviewer met een respons target. Je vindt het leuk om de ene keer overdag en de andere keer ’s avonds te werken. En: • Je bent woonachtig in Leiden. • Je bent in het bezit van een rijbewijs B (verplicht) en bij voorkeur ook in bezit van een auto. • Voor het centrum van de stad is daarnaast een fiets of brommer handig. • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Waar ga je werken:

De Centrale Commissie voor de Statistiek (CCS) is een zelfstandig bestuursorgaan zonder rechtspersoonlijkheid dat krachtens de Wet op het Centraal bureau voor de statistiek van 2003 (Staatsblad 516) een aantal taken heeft gekregen in verband met het CBS en de statistische informatievoorziening van het rijk. Het CBS levert als hét statistische bureau van Nederland met betrouwbare statistische informatie en data inzicht in maatschappelijke vraagstukken.Functie:Interviewers voor enquêtes en marktonderzoek
Startdatum:22-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:17 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via MKBHeerlen@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. Veldinterviewer voor het CBS in Leiden Timing 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures