Vacature Verkoopadviseur

Verkoopadviseur in Wassenaar

Verkoopadviseur
in Wassenaar

 • 8 - 16 uur per week

Geloof jij ook in de kracht van de natuur? Zet dan je passie in om onze klanten te inspireren en word ambassadeur van Holland & Barrett!

Wat ga je doen

Als verkoopadviseur zorg jij, samen met je team voor de optimale klantreis. Je onderzoekt waar de klant naar op zoek is; plasticvrije producten, crème voor een specifiek huidtype of misschien een supplement ter aanvulling van de vitamines? Jij kent het assortiment en weet de juiste match te maken.

Nog geen kennis van onze producten? Geen zorgen!

Wij zorgen ervoor dat je de kennis krijgt over al onze producten, want als je start krijg je twee online trainingen. De training bestaat uit twee modules en als je beide modules hebt afgerond heb jij de kennis die nodig is om als verkoopadviseur aan de slag te gaan. Dankzij deze training kun je de persoonlijke aandacht geven die onze klanten verdienen en kun je gericht advies geven om de natuurlijke gezondheid en beauty van de klant te bevorderen.

Advies geven aan onze klanten is niet het enige wat je doet. Het werken in een Holland & Barrett winkel betekent namelijk nog veel meer. Naast het adviseren van onze klanten ondersteun je ook bij kassawerkzaamheden, het aanvullen van de schappen en help je mee met het behalen van de doelstellingen van onze winkels. Dit maakt het werken in één van onze winkels elke dag anders.

Wist je dat wij aan het einde van de dag onze collega's bedanken voor de prettige werkdag. Gezellig he?!

Wat neem je mee

Je passie, liefde en interesse in natuurlijke gezondheid, verzorging en voeding. Je hebt affiniteit met de producten van Holland & Barrett en wil er graag alles over weten en leren. Ook kan jij je vinden in

 • Je bent open, houdt van advies geven en gaat graag de verbinding aan met de klant en je team;
 • Flexibele inzetbaarheid op alle dagen van de week én natuurlijk ook koopavonden;
 • Je bent nooit uitgeleerd en wil je blijven ontwikkelen;
 • Je wil elke dag het beste resultaat behalen voor jouw winkel!

Wat krijg je van ons

 • Een marktconform salaris binnen de CAO Drogisterijbranche.
 • Vakantiedagen.
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Personeelskorting.
 • Een gezellig team waarmee je elke dag weer het verschil maakt in jouw winkel.

Wie zijn wij

Holland & Barrett is een van de meest geliefde en vertrouwde merken in biologische voeding, vitaminen, supplementen en clean beauty. Allemaal verkocht door intern opgeleide en gekwalificeerde adviseurs. Holland & Barrett heeft meer dan 1.300 winkels wereldwijd, waarvan zo'n 230 in Nederland en België. 'Met ruim 1.800 werknemers in Nederland en België is Holland & Barrett Benelux een van de grootste health retailers van Europa.'' 'We zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid en die groei is nog aan het versnellen, waardoor er veel doorgroeimogelijkheden zijn.''

Tot snel?

Solliciteer en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.Functie:verkoopadviseur
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Holland & Barrett via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. Verkoopadviseur Holland & Barrett 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures