Vacature Verpleegkundige Medium Care Ouderen

Verpleegkundige Medium Care Ouderen in Voorhout

GGZ Rivierduinen logo

Verpleegkundige medium care ouderen

 • Voorhout
€ 2.451 - € 3.863 per maand Medium care ouderen 24-36 uur, verpleegkundige

Welke uitdaging ga je aan?

Betreed de wereld van ouderenpsychiatrie en ontdek dagelijks nieuwe uitdagingen! Op de medium care ouderen in Voorhout hebben we een interessante positie voor een verpleegkundige. Hier krijg je de kans om jouw passie voor zorg te verweven met de complexiteit van psychiatrische ziektebeelden bij ouderen. Ben jij klaar voor deze boeiende reis?


Betreed een dynamisch team van 60 collega's, waar toegewijde verpleegkundigen samenwerken om de beste zorg te bieden aan onze cliënten. Jouw rol is cruciaal in het ondersteunen en begeleiden van cliënten met complexe psychiatrische ziektebeelden, soms in combinatie met somatische problematiek.

Als sleutelfiguur tot herstel bied je niet alleen begeleiding en structuur, maar observeer en signaleer je ook het gedrag van cliënten. Klinisch redeneren is een essentieel onderdeel van je werk, waardoor je een belangrijke rol speelt in de diagnostiek van onze cliënten. Van ADL-ondersteuning tot medicatieverstrekking en wond- en stomaverzorging, je bent breed inzetbaar. Samen met ons multidisciplinaire behandelteam, bestaande uit gepassioneerde professionals, geef jij invulling aan een integrale aanpak van de zorg.

Jouw expertise en frisse energie zijn onmisbaar. Door persoonlijke aandacht te geven en cliënten te begeleiden op hun pad naar herstel, til je de zorg naar een hoger niveau. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Word onderdeel van ons team en maak het verschil voor de oudere generatie met complexe zorgvragen.

Van intensieve zorgverlening tot momenten voor persoonlijke gesprekken en kwaliteitsbevordering, jouw inbreng is cruciaal om de behandeling op de afdeling ouderen vorm te geven.


Dit doe je door:

 • Het ondersteunen en begeleiden van cliënten bij hun dagelijkse zorgbehoeften;
 • Het inspireren en aanmoedigen van cliënten om zelfstandigheid te bevorderen;
 • Actief deel te nemen aan multidisciplinaire overleggen;
 • Crisissignaleringsplannen op te stellen;
 • Uitvoeren van verpleegtechnische handelingen;
 • Het begeleiden van leerlingen en stagiaires;
 • Deel te nemen aan werkgroepen.

Wie ben jij?

Je bent een échte aanpakker die een uitdaging niet uit de weg gaat. Verder beschik je over:

 • Een afgeronde mbo of hbo verpleegkundige diploma en je bent BIG geregistreerd;
 • Een AGB code of kunt deze aanvragen;
 • Ben je flexibel inzetbaar voor alle diensten.

Hoe ziet jouw team eruit?

Stel je voor: een dynamisch team van gepassioneerde zorgprofessionals, gedreven door een gedeelde missie om de beste zorg te bieden. In het kloppende hart van onze zorgfunctie ouderenpsychiatrie bevindt zich de opnamekliniek, waar we elke dag werken aan het welzijn van onze cliënten.

Ons team, bestaande uit 60 betrokken collega's, vormt een hechte eenheid die niet alleen hard werkt, maar ook samen lacht. Want bij ons staat een open samenwerking centraal, waarbij we elke uitdaging met een glimlach tegemoet treden. Wij geloven dat zorg niet alleen draait om professionaliteit, maar ook om menselijkheid.

En laten we het hebben over teambuilding! Jaarlijks organiseren we een informeel teamuitje dat zorgt voor onvergetelijke herinneringen. Maar dat is niet alles - we houden bijeenkomsten met een aansluitende borrel om successen te vieren en elkaar beter te leren kennen. En voor de sportievelingen onder ons is er zelfs een fitnessruimte op de locatie in Voorhout, waar je je energie kwijt kunt of juist even kunt ontspannen.

Bij ons draait het om meer dan alleen zorg verlenen; het gaat om een levendige gemeenschap van zorgprofessionals die gedreven worden door passie, samenwerking en een gezonde dosis humor; échte ouderenzorg met een lach!


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een jaarcontract voor 28 tot 36 uur (afhankelijk van je wensen) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.451,- en €3.863,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 45 conform CAO GGZ);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt tot het volgen van zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust even contact op met Tessa Hagendijk, recruiter via of stuur een mail naar . Voor de meer inhoudelijke vragen over de functie kan je terecht bij Peter Koolstra, manager algemene zaken. Bel hem op of stuur een mail naar . Peter deelt graag zijn passie voor de organisatie en vertelt je alles over de afdeling.

GGZ Rivierduinen

GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten.

Functie:verpleegkundig medium care ouderen
Startdatum:3-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2451 – 3863
Uren per week:28 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Rivierduinen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. Verpleegkundige Medium Care Ouderen Stichting Rivierduinen 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures