Vacature Vrijwillige Gastvrouw/Gastheer

Vrijwillige Gastvrouw/Gastheer in Leiderdorp

Alrijne Zorggroep

Vrijwilliger Spoedeisende Hulp

 • Ziekenhuis
 • Leiderdorp
 • MBO
 • 3
Vrijwilliger Spoedeisende Hulp

Wij zijn op zoek naar:

Vrijwilliger Spoedeisende Hulp

Ben jij onze nieuwe vrijwillige gastvrouw/gastheer voor de Spoedeisende Hulp voor Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp?


Wij zoeken op dit moment een vrijwilliger voor diensten van 17.00 - 20.00 uur.


Op de SEH zijn regelmatig patiënten die wat langer moeten wachten op een behandeling. De patiënten liggen dan alleen in een "kamertje" en het personeel van de SEH heeft niet altijd tijd om aan de wachtenden aandacht te schenken, omdat zij zich met patiënten moeten bezighouden met een aandoening met een meer spoedeisend karakter.


Dat is nu net waar onze vrijwilligers het verschil kunnen maken!


Wat ga je doen als vrijwillige gastvrouw/gastheer op de SEH?


De hoofdtaak van onze vrijwilligers is gastvrijheid en aandacht geven aan onze patiënten en hun familie/begeleiders terwijl ze wachten op de SEH. Je doet dit in overleg/samenwerking met de professionals van de afdeling.


Onze gastvrouwen/-heren zijn op de afdeling om o.a. naar de patiënten en hun begeleiders te luisteren, een praatje te maken, een kopje koffie of thee aan te bieden (als dit voor de patiënt verantwoord is). Ook lopen ze soms mee naar een verpleegafdeling als een patiënt opgenomen moet worden of naar een afdeling waar een onderzoek plaatsvindt. Zonodig leg je aan de patiënt uit dat er wat langer gewacht moet worden op uitslagen van onderzoeken. Alles om patiënten en begeleiders zo gastvrij mogelijk te behandelen.

In die korte tijd op de SEH bouw je als vrijwilliger soms zelfs een "band" op met de patiënt/begeleider. Dat is ook niet zo gek, een bezoek aan de SEH is over het algemeen niet gepland en daarom vaak ook spannend en hoe fijn is het dan om je verhaal kwijt te kunnen aan een vriendelijke vrijwilliger die de tijd voor je heeft.


Als vrijwillige gastvrouw/gastheer op de SEH vragen we:


 • een enthousiaste, servicegerichte- en klantvriendelijke instelling;
 • een open houding;
 • goed kunnen luisteren en communiceren;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • stressbestendig;
 • minimumleeftijd van ca. 30 jaar (vanwege de levenservaring)
 • een goede fysieke conditie;
 • zelfstandig kunnen werken;
 • je werkt graag in een team.

Solliciteren?

Deel jij onze ambitie? We maken graag kennis met je. Stuur ons je cv met een persoonlijk bericht erbij. Het liefst vóór 5 juni 2024 .

Heb je in de tussentijd vragen over deze functie? Neem dan contact op met , coördinator vrijwilligerswerk Alrijne Ziekenhuis: .


Jouw werkgebied:

Vrijwilligers

Wil je meer weten over de vacature/opleiding of wil je eerst kennismaken? Neem dan contact op met:Functie:vrijwillige gastvrouw gastheer
Startdatum:21-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alrijne Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. Vrijwillige Gastvrouw/Gastheer Alrijne Zorggroep 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures