Vacature WMO-Hulp

WMO-Hulp in Kaag

Stage lopen bij De Binnenvest?

Geïnteresseerd in een stage plek bij De Binnenvest? Stuur dan je cv en motivatie naar . Samen kijken we of er een passende stageplek voor je is.

De Binnenvest staat voor: daadkrachtig, innovatief, duurzaam en toegankelijk (onze kernwaarden). Om onze ambities te verwezenlijken hebben we mensen nodig die stevig in hun schoenen staan en niet bang zijn voor een uitdaging. Professionele mensen met creatieve oplossingen, die het einddoel van de cliënt dichterbij brengen.

Ben je deskundig, bevlogen, integer en ondernemend? Dan pas je vast bij ons!

Iedere dag bijleren

Medewerkers van De Binnenvest zijn professioneel: zij verstaan hun vak en leren steeds bij, met uiteindelijk één doel: hoge kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Daarvoor bieden wij onze medewerkers ondersteuning en ontwikkelmogelijkheden door middel van een Persoonlijk Ontwikkel Plan en door de mogelijkheid de juiste balans te creëren tussen werk en privé.

Krachtwerk

De Binnenvest werkt met de methodiek Krachtwerk. Leidende vraag hierachter is: wat is er nodig om kwetsbare mensen beter in hun kracht en tot hun recht te laten komen? Door de doelen en wensen van de cliënt centraal te stellen, geven we de cliënt ook de regie over diens begeleidingstraject. De rol van de begeleider is om hem of haar te ondersteunen bij het werken aan herstel.

in de Buurt () is een samenwerking van zes hulpverlenende organisaties (stichting ActiVite, De Binnenvest, Gemiva SVG groep, Kwadraad en Kwintes, WMO Maatwerk), die de wmo-hulp verzorgen voor de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop.

Daarmee bieden wij één loket voor alle soorten niet-medische problemen en hulpvragen, zodat niemand meer van het kastje naar de muur (en terug) wordt gestuurd. staat voor Talent, Ondersteuning en Meedoen.

De Binnenvest is een open, informele en zeer cliëntgerichte organisatie die actief inspeelt op ontwikkelingen. De ongeveer 220 medewerkers werken in een eigentijdse werksfeer. Hierbij staan openheid, betrokkenheid, vakmanschap, respect en eigen verantwoordelijkheid centraal. Iedere medewerker wordt uitgenodigd de ruimte te nemen om het beste uit de cliënt te halen en mee te denken met de organisatie. Onze medewerkers zijn gepassioneerd in hun werk en loyaal en betrokken naar zowel hun cliënten als naar collega's en de organisatie.

Welke rol je ook hebt in de organisatie, als medewerker zet je in op de mogelijkheden die mensen zelf hebben en die zij in hun omgeving kunnen vinden. Het doel is dat cliënten zo gewoon mogelijk hun eigen leven kunnen leiden. Het spreekt voor zich dat het alle betrokkenen voldoening geeft als dat lukt.

Groepswerker/ Persoonlijk begeleider

24-32

Maansteenpad

Vacaturenummer 36Functie:wmo-hulp
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Binnenvest via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Voorhout
  2. WMO-Hulp De Binnenvest 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures