Vacature Begeleider NAH

Begeleider NAH in Noordwijkerhout

Begeleider NAH

Hou jij van een uitdaging in je werk en wil je graag een belangrijke rol spelen in de ontwikkelingen die cliënten kunnen maken? Voor een woning voor cliënten met niet aangeboren hersenletsel, NAH, bieden wij een functie als begeleider. Hersenletsel uit zich bij iedereen op een andere manier. Hierdoor is het begeleiden van cliënten met NAH complex maar tegelijkertijd afwisselend en geeft het voldoening. Kom jij deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

Waar ga je werken?

Schaalhoren is een woning met 18 appartementen in de Zeehoswijk in Katwijk. We werken met 2 teams. Op de begane grond wonen 9 cliënten en op de eerste verdieping wonen 9 cliënten. We bieden zorg en begeleiding aan cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH). De cliënten hebben vol in het leven gestaan, maar bij hen is in de loop van het leven schade aan de hersenen ontstaan. Hierdoor kan het gedrag of de persoonlijkheid veranderd zijn en hebben cliënten blijvende cognitieve en emotionele beschadiging. Dit kan diverse gevolgen hebben, zoals in het denken of in het uiten van emoties.

Je werkt als team samen naar doelen van cliënten toe zodat zij zich kunnen blijven ontwikkelen.

Specificaties

^

Vacaturenummer

# 23-73

Plaats

Katwijk

Locatie

Schaalhoren

Aantal uur

20

Sluitingsdatum

10 december 2023

Wat ga je doen?

Je begeleidt en verzorgt cliënten met niet aangeboren hersenletsel. Er zijn grote verschillen in ondersteuningsvragen van de cliënt. Bij de ene cliënt heb je een meer coachende rol, terwijl de andere cliënt volledige ondersteuning nodig heeft in de dagelijkse verzorging. Een aantal cliënten heeft ondersteuning nodig bij het reguleren van emoties. Samen met de cliënt zoek je naar de mogelijkheden, waarbij je ook oog hebt voor de draagkracht van de cliënt. Je werkt als team samen naar doelen van cliënten toe zodat zij zich kunnen blijven ontwikkelen. De doelen waaraan gewerkt worden zijn door de verschillen in complexiteit van het hersenletsel enorm divers. Dit maakt het werk afwisselend en uitdagend.

Wat breng je mee?

Je beschikt over zeer goed inlevingsvermogen. Het is belangrijk dat jij als begeleider het gedrag van de cliënt kan lezen en begrijpt waar bepaald gedrag vandaan komt. Je kan grenzen aangeven. Je kan een sturende begeleidingsstijl hanteren, waarbij de client het gevoel van eigen regie hebben behoud. Verder vind jij het belangrijk dat cliënten zich kunnen blijven ontwikkelen en hierin stel jij jezelf proactief op.

Daarnaast voldoe je als Begeleider NAH aan de volgende eisen:

  • Je hebt over een diploma mbo Zorg en/of Welzijn op minimaal niveau 3;
  • Bij voorkeur heb je ervaring met de doelgroep.

Wat bieden wij?

  • Salaris van €2.338,= - €3.297,= bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35, CAO Gehandicaptenzorg);
  • Extra's zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), onregelmatigheidstoeslag en fietsplan;
  • Veel (interne) opleidingsmogelijkheden;
  • Direct een vast dienstverband.

Nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Bel voor informatie naar () via .

Solliciteer voor Begeleider NAH

Centraal Bureau

Postbus 244
2210 AE NoordwijkerhoutFunctie:begeleider nah
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3297 – 3297
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Raamwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Voorhout
  2. Begeleider NAH Het Raamwerk 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures