Vacature Gegevensbescherming / Privacy Officer

Gegevensbescherming / Privacy Officer in Leiden

DPO Consultancy

Stagiair Functionaris voor gegevensbescherming / Privacy officer

32-40 uur

Een stageplek waar wij jou als volwaardig teamlid meenemen in klantcases en je ook de mogelijkheid krijgt om een onderzoek uit te voeren. Voor jou dé kans om het vakgebied van privacy en dataprotectie in de praktijk te ontdekken en inzicht te krijgen in jouw kwaliteiten. Nieuwsgierig?

Wat ga je doen?

Nationale en internationale organisaties ondersteunen in hun reis naar AVG-compliance. Dat is wat we doen. Afhankelijk van de inhoud van je stage, of je nu een meewerk- een afstudeerstage of een combinatie van beiden zoekt, leren wij jou zoveel mogelijk over ons vak.

Gedurende 4 tot 6 maanden doe je veel (praktijk)ervaring op en loop je met verschillende collega's mee. Bestaat je stage uit het doen van onderzoek? Dan denken wij aan AVG gerelateerde thema's als welke consequenties heeft een nieuwe richtlijn voor een bepaalde branche of hoe wordt de AVG toegepast binnen Nederland. Een eigen voorstel mag natuurlijk ook.

Wanneer je stage loopt, koppelen wij jou aan een stagebegeleider. Bij deze collega kun je terecht met al je vragen. Ook de andere teamleden zijn altijd bereid om je verder te helpen. Kortom, voor jou dé kans om veel te leren en te doen. Wil je alvast meer weten over jouw toekomstige collega's? Lees dan de verhalen van Dounia , Ronald en Philippe .

De klanten

Onze opdrachtgevers zijn Nederlandse en buitenlandse bedrijven die persoonsgegevens verwerken en vaak internationaal uitwisselen. We hebben een stevig aandeel in de life sciences & health care, de automotive industrie, de publieke sector en in de industriële dienstverlening. Naast variatie in bedrijfsgrootte verschilt ook de fase in de reis naar AVG- compliance per klant.

Het team

DPO Consultancy bestaat uit zo'n 16 personen. Een diverse groep met elk zijn/haar eigen specialisme. De grote motivatie voor succes en de bereidheid om elkaar altijd te helpen is kenmerkend voor het team. Daarnaast staan we open voor verbeteringen en is er ruimte voor eigen inbreng. We doen het écht samen. Dit gecombineerd met een platte organisatiestructuur en ruimte voor ondernemerschap zorgt voor een fijne werksfeer.

Iets voor jou?

3 redenen om voor deze baan te kiezen

Wat wij bieden?

Een stageplaats waarbij je volledig meedraait in het team gericht op je leerdoel. Dit maakt dat jouw vakkundigheid snel en sterk ontwikkelt. Daarnaast kun jij met je kennis en ervaring écht een steentje bijdragen. En zijn wij een match? Dan behoort het aanbod van een baan zeker tot de mogelijkheden!

  • Een stagevergoeding van 350 euro bruto per maand op fulltime basis.
  • Een functie voor 32 tot 40 uur per week.
  • Een NS-Business Card.
  • Een laptop.
  • De vrijheid om bij de klant, vanuit kantoor en huis te werken.

Wat breng je mee?

Dat jij vakinhoudelijke kennis weet te vertalen naar de praktijk en een adviserende rol aanneemt, vinden we belangrijk. Daarnaast ben je communicatief sterk, werk je gestructureerd en kun je goed plannen.

Verder:

  • volg je momenteel de opleiding Law & Technology aan Tilburg University, de VPR-A specialisatieopleiding Privacy aan Universiteit Leiden of soortgelijke opleiding en zit je in het 3de jaar of ga je afstuderen;
  • beheers je de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift goed.

Het sollicitatieproces

Alles wat jij moet weten over het sollicitatieproces bij DPO Consultancy.

Solliciteren

Daar gaan we direct mee aan de slag. Binnen 2 werkdagen weet jij of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Leuk, de afspraak staat en we gaan elkaar online ontmoeten voor een eerste kennismaking.

Ontmoeting op kantoor

Voor onze tweede ontmoeting nodigen wij je graag uit op ons kantoor. Je spreekt verschillende collega's waardoor je een goed beeld krijgt van ons bedrijf en de inhoud van het werk.

Samen verder

Dan doen wij jou graag een voorstel.

Daar gaan we direct mee aan de slag. Binnen 2 werkdagen weet jij of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Leuk, de afspraak staat en we gaan elkaar online ontmoeten voor een eerste kennismaking.

Voor onze tweede ontmoeting nodigen wij je graag uit op ons kantoor. Je spreekt verschillende collega's waardoor je een goed beeld krijgt van ons bedrijf en de inhoud van het werk.

Dan doen wij jou graag een voorstel.

Wil jij (praktijk)ervaring opdoen binnen het vakgebied van privacy & data protectie en je ook op persoonlijk vlak ontwikkelen? Laat het ons weten en solliciteer vandaag nog via de sollicitatiebutton op de stage van functionaris voor gegevensbescherming/ privacy officer . Neem dan gerust contact op met , , via . Een mail sturen naar mag natuurlijk ook.

Solliciteren

Stagiair Functionaris voor gegevensbescherming / Privacy officer

Top, dit is de start van jouw reis bij DPO Consultancy!

Functie:gegevensbescherming / privacy officer
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DPO Consultancy via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. Gegevensbescherming / Privacy Officer DPO Consultancy 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures