Vacature Maaimachinist

Maaimachinist in Voorhout

Bedrijfsomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is een van de grootste en bekendste hoveniers in het groen, zij onderhouden openbare ruimte en doen ook een stukje aanleggen.  Het bedrijf is gespecialiseerd in o.a. het gebied van boomverzorging, landschapsontwikkeling, openbaar groen, sport & recreatie, tuinaanleg & werk- en zorgomgeving.

Functieomschrijving

Als allround maaimachinist ben jij veelzijdig inzetbaar. Je bedient zowel graafmachines als tractoren voor het graven, egaliseren van grond en het werken met aanbouwmachines. Je verzorgt het maaiwerk bij groot onderhoud en assisteert bij snoeiwerkzaamheden met de kraan. Kortom, jij bent verantwoordelijk voor maaien en grondwerk. Je gaat aan de slag op prachtige locaties zoals golfbanen, sportvelden en je onderhoudt openbaar groen in verschillende gemeentes. Als machinist werk je met kranen, tractoren of maaimachines.

Functie-eisen
  • Jij hebt rijbewijs B(E)
  • Jij beheerst de Nederlandse taal
  • Jij hebt relevante werkervaring
Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris tussen de € 2350 en € 2850 bruto per maand
  • Reiskostenvergoeding
  • Werken aan mooie uitdagende projecten
  • Werken bij een stabiele organisatie


Functie:maaimachinist
Startdatum:6-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:2350 – 2600
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via kimberlyvannieuwkoop@mail.werktalent.nl of 31649423703. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. Maaimachinist WerkTalent 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures