Vacature Ondernemer

Ondernemer in Wassenaar

Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • ondernemen
 • Wassenaar
 • HBO

ondernemer SPAR Wassenaar

Wie wil dat nou niet? Je eigen winkel waarin je je passie, vrijheid, zelfstandigheid en plezier perfect kunt combineren!

Bestaat jouw ideale werkdag uit de vrijheid van ondernemen met sterke ondersteuning vanuit SPAR? En weet jij hoe je van jouw winkel de plek maakt voor het beste dagelijkse gemak? Natuurlijk met optimale omzet én een mooi rendement? Stop met zoeken en maak bij SPAR jouw werkdag!

Als SPAR ondernemer ben jij een ware ambassadeur van jouw winkel én van SPAR. Met een flinke dosis aan positieve energie en betrokkenheid sta jij midden in de winkel. Je bent vriendelijk, betrouwbaar, gastvrij en behulpzaam. Jij zorgt voor een goed gevulde gemakswinkel met verse en kwalitatieve producten. Vanuit jouw commercieel instinct ben je voortdurend alert op nieuwe mogelijkheden.

SPAR Wassenaar

Voor de nieuw te openen SPAR winkel in Wassenaar zijn we opzoek naar een betrokken en onderscheidende ondernemer. Wassenaar is gelegen tussen de grote steden Leiden en Den Haag. De winkel is gelokaliseerd op de hoek van de belangrijkste winkelstraat in het centrum van Oud-Wassenaar. Op loopafstand bevindt zich een bushalte en diverse parkeergelegenheden. Het is de aanlooproute van de winkelstraat. Op de bovengelegen verdiepingen komen drie luxe appartementen. Dit geeft een grote hoeveelheid potentiele klanten.

samenwerken aan SPAR

Bij SPAR staan we klaar om jou op alle fronten te ondersteunen: van winkeloperatie, marketing en communicatie tot aan ICT, winkelinrichting en financiën. Dat is de ware kracht van franchising bij SPAR, waarin we samen gaan voor het creëren van de allerbeste winkelbeleving.

Heb je het selectieproces succesvol doorlopen? Mooi! Dan gaan we namelijk een samenwerkingsovereenkomst van tien jaar met elkaar aan. Dit geeft jou de zekerheid en tijd om je eigen vermogen en een fundamentele bijdrage in de buurt op te bouwen met jouw SPAR.

Binnen de exploitatie van jouw winkel houden we rekening met een capaciteit voor privé opname, waarbij je een nettosalaris van €35.000,- per jaar kunt verwachten.

SPAR is er voor iedereen, voor wie je ook bent. Je bent welkom. Wij staan voor een open en veilige cultuur, waarin divers talent tot bloei kan komen. We zetten dan ook in op vernieuwing en ruimte voor verschillen binnen onze organisatie, met gelijke kansen voor iedereen

óok dit hebben wij jou te bieden:

 • opleidingen en trainingen via de SPAR academie, die je stimuleren in jouw ontwikkeling
 • aandelen in de SPAR Holding, die je een mooi dividend opleveren in positieve jaren
 • variatie, zelfstandigheid en vrijheid om je eigen uren in te delen
 • inspraak: we bieden een luisterend oor, dat maakt ons een formule voor én door ondernemers en kenmerkt onze solide samenwerking.

jij bent een gepassioneerde ondernemer, én

 • je hebt minimaal vier jaar ervaring met leidinggeven in de food retail, horeca of catering
 • je hebt de mogelijkheid om zelf € 25.000,- aan eigen vermogen in te leggen
 • je hebt een grote drive om als ondernemer aan de slag te gaan
 • je beschikt over de kwaliteit om je eigen team van ongeveer tien medewerkers te coachen en te begeleiden
 • je handelt vanuit persoonlijke benadering, waardoor iedereen zich thuis voelt in jouw winkel.

kom het maken bij SPAR

Gaat jouw hart sneller kloppen bij deze kans op ondernemerschap? En ga jij, net zoals wij, altijd voor de beste fit? Ben jij er nu al klaar voor om samen met ons het avontuur aan te gaan? Solliciteer dan direct via de solliciteer button!

Heb je nog wat vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Fleur van Vliet, Adviseur Werving & Selectie, door te mailen naar of bel naar .


Je eigen winkel waarin je je passie, vrijheid, zelfstandigheid en plezier perfect kunt combineren!



Functie:ondernemer
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:1929 – 1929
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SPAR via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. Ondernemer SPAR 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures