Vacature Poliklinisch Apothekersassistent

Poliklinisch Apothekersassistent in Leiderdorp

Poliklinisch apothekersassistent voor de avonden/weekenden/feestdagen

 • Ziekenhuis
 • Leiderdorp, Leiden, Alphen aan den Rijn
 • MBO
 • 1 - 20
Poliklinisch apothekersassistent voor de avonden/weekenden/feestdagen

Je hebt nog 10 dag(en) om te solliciteren

Wij zijn op zoek naar:

Poliklinisch apothekersassistent voor de avonden/weekenden/feestdagen

De spil tussen de zorg en de patiënten. Dat zijn wij als apothekersassistenten bij de apotheek van Alrijne. Wil jij hierin óók van betekenis zijn? Solliciteer dan voor deze afwisselende functie waarbij je tijdens het opdoen van praktijkervaring goed wordt ondersteund én je invloed kan uitoefenen op je eigen werkrooster.

Oprechte aandacht voor farmaceutische zorg

Binnen de apotheek streven wij naar de beste farmaceutische zorg voor onze patiënten en bewoners. Dit doen wij o.a. door farmaceutische en specialistische begeleiding te bieden t.a.v. complexe medicatie in de thuissituatie. Ook hebben wij oprechte aandacht voor elkaar. Zo werken we met een buddysysteem en kunnen we altijd bij elkaar terecht.

Dit zegt je collega

Als apothekersassistent ben ik vanaf mijn proeftijd met open armen door het team ontvangen. De begeleiding is heel goed en ik krijg de mogelijkheid me snel te ontwikkelen. Dit vind ik zelf heel erg fijn. Wat ik verder fijn vind is dat we altijd bij elkaar terecht kunnen en echt werken als een team.

- Petra, apothekersassistent

Wat zijn je belangrijkste taken?

 • Je verricht baliewerkzaamheden waarbij je geneesmiddelen verstrekt en bewaakt en je handelt medicatiesignalen af;
 • Je stelt actuele medicatieoverzichten op voor zowel de patiënt als de zorgverlener;
 • Je geeft voorlichting en advies aan de patiënt en onderhoudt het contact met de voorschrijvers over de gekozen therapie en het bewaken en afhandelen van medicatiesignalen;
 • Je bewaakt de voorraden op de klinische afdelingen en in de ;
 • Je begeleidt patiënten die farmaceutische, specialistische begeleiding nodig hebben ten aanzien van complexe medicatie in de thuissituatie.

Wat bieden we jou?

Bij Alrijne zorgen we goed voor mensen; patiënt, bewoner en medewerker. Jouw toekomst staat bij ons centraal. Je mag rekenen op een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden waaronder:

 • Een salaris van maximaal € 3.484 (FWG 40) op fulltime basis. Per 1 juni 2024 wordt dit verhoogd met 5% ;
 • Een vakantietoeslag van 8,33 % en een eindejaarsuitkering van 8,33 %;
 • Een afwisselende functie waarin je bijdraagt aan de beste farmaceutische zorg in de regio;
 • De mogelijkheid om je werkzaamheden uit te breiden d.m.v. onder andere het draaien van preoperatieve spreekuren, het voorbereiden van specialistische farmaceutische zorg voor de patiënt thuis en verdere specialisatie in bereidingen;
 • Een speciale fiscale regeling om met veel voordeel producten aan te schaffen. Bijvoorbeeld een fiets, smartphone of cadeaubonnen voor Bol.com en Coolblue;
 • Toegang tot ORTEC waarin je per dag je beschikbaarheid kan aangeven. Hierdoor heb je invloed op je eigen werkrooster;
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden . We hebben een uitgebreide, gunstige opleidingsregeling. Trainingen kun je volgen wanneer je maar wilt via GoodHabitz .

*Het soort contract en het aantal uur zijn in overleg bespreekbaar.

Als poliklinisch apothekersassistent ga je werken in een betrokken team. Dit team bestaat uit ongeveer 33 poliklinische apothekersassistenten en 3 poliklinisch apothekers. Je werkt nauw samen met farmaceutisch medewerkers, klinische apothekers(assistenten) en een ontslagteam en er is sprake van een gezellige sfeer.

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over het diploma Apothekersassistent of je hebt je bachelor Farmacie behaald.

Over Alrijne

Alrijne is een zorggroep die bestaat uit Alrijne Ziekenhuis (met locaties in leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn), verpleeghuis Leythenrode en verpleeghuis Oudshoorn. Bij Alrijne geloven we in oprechte aandacht. Oprechte aandacht voor alle patiënten en bewoners in onze ziekenhuizen en verpleeghuizen, zodat we elke dag betere zorg kunnen verlenen. En oprechte aandacht voor onze collega's, zodat we iedereen een gezonde, veilige en inspirerende werkomgeving kunnen bieden. Als één van de grootste werkgevers in onze regio is dat ons doel. Wij zorgen voor mensen die voor mensen zorgen.

Solliciteren?

Voorafgaand aan de indiensttreding vragen we je een VOG (=Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen.

Heb je in de tussentijd vragen over deze functie? Neem dan contact op met , leidinggevende : .

Medisch ondersteunend

Jouw werkgebied:

Medisch ondersteunend

Wil je meer weten over de vacature/opleiding of wil je eerst kennismaken? Neem dan contact op met:Functie:poliklinische apothekersassistent
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3484 – 3484
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alrijne Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. Poliklinisch Apothekersassistent Alrijne Zorggroep 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures