Vacature Tuinhulp

Tuinhulp in Leiden

Tuinhulp gezocht!

In Leiden hebben we twee (en binnenkort drie) eengezinswoningen voor beschermd wonen. Bij deze woningen ligt een overzichtelijke achtertuin die onderhouden moeten worden. Omdat dit de bewoners zelf niet goed lukt ,zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons hierbij een paar keer per jaar willen helpen.

De tuin hoort bij de woningen waar mensen wonen die door ons begeleid worden vanwege hun autisme spectrum stoornis. Het is ook vanwege hun autisme dat ze het overzicht niet kunnen bewaren om de tuin zelf bij te houden. Een nette en overzichtelijke tuin geeft de bewoners meer rust dan zicht op een rommelige tuin vol onkruid. Bovendien vinden ze het fijn tegenover de buurt om een verzorgde tuin te hebben. De begeleiding heeft helaas onvoldoende tijd om er eens flink tegenaan te gaan en elke keer een klein stukje doen werkt niet zo goed. Zeker niet in het groeiseizoen!

De tuin is rechthoekig en betegeld. Het gaat vooral om het weghalen van onkruid en wat snoeiwerkzaamheden. Wij kunnen voor het benodigde gereedschap zorgen. We zijn heel flexibel in de dagen en tijden dat je aan de tuin kunt werken. Natuurlijk altijd in onderling overleg.

Vind je het leuk om een paar keer per jaar onze tuinen bij te houden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Gebruik onderstaande knop voor het sturen van een e-mail of bel met Krista van de Voort, coördinator netwerk & vrijwilligers: .

Wij bieden vrijwilligerswerk dat past bij jouw situatie. Want vrijwilligerswerk bij De Haardstee is net zo leuk en divers als de mensen die wij begeleiden.

Contact met De Haardstee

Telefoon

Op ma, di, wo, do bereikbaar van 09.00 - 12.30 en van 13.00 - 16.30 uur.
Op vrijdag van 09.00 - 12.30 uur.Functie:tuinhulp
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting De Haardstee via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. Tuinhulp Stichting De Haardstee 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures