Vacature Commissielid

Commissielid in Leiden

Studievereniging Sinologie Leiden

Onderwijscommissie

De onderwijscommissie helpt SVS'ers in hun studieloopbaan. De commissie werkt samen met de opleiding en de studenten om hun kennis over zaken up-to-date te houden en om evenementen te organiseren wanneer dat nodig is. Daarnaast streeft de commissie ernaar om in elke jaargang commissieleden te werven om zo overzicht te kunnen houden op de gang van zaken van iedere jaargang. De commissie verzorgt drie verschillende activiteiten binnen Chinastudies die we afkorten naar de VBV :

  • Voorlichtingen . We geven voorlichtingen over keuzevakken, scripties, studeren in het buitenland ed. Zo zorgt de commissie ervoor dat de leden goed geïnformeerd gaan studeren en duidelijkheid hebben over de toekomst van hun studie.

  • Bijles . Als je tijdens het eerste of tweede jaar van je Bachelor problemen hebt met een vak en hulp zoekt, kan je bij deze commissie aankloppen. De commissie zoekt naar ouderejaars die bijles willen geven en houdt een database van die ouderejaars bij. Zo kan de commissie, als er een student aanklopt die hulp nodig heeft, heel gemakkelijk die student verbinden met een ouderejaars die bijles wilt geven.

  • Vragen . Mochten er vragen en onduidelijkheden zijn binnen de studie over aankomende evenementen en keuzes, zoals keuzes over keuzevakken of in het buitenland studeren of niet, dan gaat de commissie aan de slag om deze vragen te beantwoorden. De onderwijscommissie probeert er alles aan te doen om jouw studieloopbaan bij Chinastudies zo goed mogelijk te laten verlopen. Jij als commissielid houdt een oogje in het zeil binnen je jaarlaag; waar hebben mensen problemen mee en welke belangrijke gebeurtenissen komen eraan? Je vergadert bijna elke week met de commissie en gaat vervolgens aan de slag om de studenten voor te bereiden op deze gebeurtenissen. Je zoekt informatie op en overlegt met docenten en ouderejaars of ze willen helpen met het voorlichten. Daarnaast ben je in je jaarlaag het aanspreekpunt voor de onderwijscommissie.

Commissielid worden?

Als commissielid leer je erg veel over het organiseren van evenementen, de opbouw van de studie en leer je ook veel mensen binnen de studie kennen. Het is dus zeer gezellig en ook nog eens heel leerzaam! Als deze commissie jou aanspreekt, stuur dan een korte motivatie met je naam en telefoonnummer naarFunctie:commissielid
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Studenten Vereniging Sinologie S.V.S. via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. Commissielid Studenten Vereniging Sinologie S.V.S. 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures